شهرری| دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان ری

داود خادم مدیر بهزیستی شهرستان ری به همراه معاونین با سید علی شاهچراغی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرری دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، به مناسبت  هفته بهزیستی مدیر و معاونین اداره بهزیستی این شهرستان با حجت الاسلام سید علی شاهچراغی نماینده ولی فقیه وامام جمعه شهرری، دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدارداود خادم ضمن تقدیر و تشکر از فراهم کردن این دیدار به ارائه گزارش از خدمات صورت گرفته  این اداره در سال گذشته و برنامه‌های پیش بینی شده درسال ۱۴۰۳  پرداخت.

خادم اظهار داشت: بی شک عمده ترین نهاد دولتی برای ساماندهی به اقشار آسیب پذیر جامعه، سازمان بهزیستی است که افراد از آغاز تولد و حتی پیش از تولد تا زمان سالمندی نیازمند حمایت های بهزیستی هستند.

خادم در ادامه با توجه به بزرگداشت هفته بهزیستی و اقدامات انجام شده درسازمان بهزیستی گفت: یکی از اهداف و استراتژی های مهم سازمان بهزیستی حمایت، توانمند سازی و بازتوانی افراد هست، چه توان خواهان و چه زنان سرپرست خانوار و افرادی که گرفتار آسیب های اجتماعی ازجمله اعتیادهستند. ما در شهرری ۱۶ هزار پرونده را تحت پوشش قرارداده ایم ازاین تعداد تقریبا ۱۰ هزار نفر از مستمری سازمان برخوردار هستند.

مدیر بهزیستی شهرستان ری با اشاره به اقدامات اخیر سازمان بهزیستی درسال گذشته، افزود: درسال گذشته ۲ اتفاق مهم رخ داد که از جمله ی آن برگزاری آزمون استخدامی ویژه معلولین بود و درحال حاضر نتیجه ی آن اعلام شده و پذیرفته شدگان در مرحله ی گزینش هستند. پنج هزار و ۷۰۰ نفر دراین آزمون شرکت داشته اند و ازاین تعداد چهار هزار و ۳۰۰ نفر جذب دستگاه های اجرایی خواهندشد.

وی ادامه داد: این آزمون استخدامی در ۴۳ سالی که از تاسیس سازمان بهزیستی درکشور می گذرد اولین بار در دولت شهید رئیسی برگزار گردید.

خادم در ادامه خاطر نشان کرد: درحوزه ی اشتغال که یکی از اهداف سازمان است نیز قریب ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است که افراد واجد شرایط تحت پوشش بهزیستی می توانند ازاین تسهیلات بهره مند گردند.
پیشگیری از آسیب های اجتماعی

مدیر بهزیستی شهرستان ری افزود: برای عموم مردم نیز طرح هایی در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی درحال اجراست که از جمله ی طرح ها می توان به آگاه سازی و پیشگیری از معلولیت ها درسالمندان و میانسالان و برنامه ی پیشگیری از معلولیت برای دانش آموزان و زنان سرپرست خانوار اشاره داشت. همچنین درسال جاری طرح های غربال گری از قبیل تنبلی چشم، غربال گری شنوایی انجام می گیرد.

خادم افزود: درسال گذشته نیز درخصوص تنبلی چشم حدود صد وشانزده هزار کودک ۳_۶ساله مورد بررسی قرارگرفتند. در حوزه ی سنجش شنوایی نیز طرح غربالگری حدود ۱۰ هزار نوزاد یک روزه الی پنج تا ۶ماهه صورت گرفت.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری درادامه بااشاره به طرح های پیش رو درسال جاری افزود : طرح جامع پیشگیری از آسیب های اجتماعی، طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان و زنان، طرح همیار مادر و کودک و طرح آگاه سازی زنان و دختران با تاکید بر خود مراقبتی در دستورکار اداره بهزیستی شهرستان ری در دست اجراست و ان شاالله در خدمت مردم عزیز خواهیم بود.

خادم به بسته های حمایتی سازمان بهزیستی اشاره داشت وافزود: کارفرمایانی که توانخواه سازمان‌بهزیستی یا زنان سرپرست خانوار و افراد بهبود یافته را در مجموعه ی تولیدی خود به کار بگیرند حق بیمه ی سهم کارفرمایی را سازمان بهزیستی پرداخت می کند. ازدیگر اقدامات سازمان دراین زمینه برای افراد معلول، پرداخت سهم بیمه ی معلولینی است که اقدام به صدور بیمه ی خویش فرمایی کنند و یا معلولینی که خود اشتغالی داشته باشند.

درادامه سید علی شاهچراغی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرری نقش ارزشمند سازمان بهزیستی در حوزه خدمات اجتماعی و رفاه اجتماعی ایران اسلامی را حائز جایگاه ویژه دانست و بیان کرد: بی شک برای کارکنان بهزیستی مایه مباهات است که در خدمت جامعه هدف خود بوده و اگر انسان با آگاهی در مسیری گام بردارد که دستگیری از بندگان، موجبات رضایت و خشنودی باری تعالی را فراهم کند با  انگیزه، اطمینان خاطر  و آرامش بیشتری در محیط کار، تلاش و انجام وظیفه خواهد کرد.
 
وی ادامه داد: خدمت در بهزیستی بسیار مقدس است و همه بخش ها و خدمات بهزیستی مورد عنایت پروردگار و اسلام است و قطعا برای پرسنل خدوم بهزیستی پاداش فراوانی خواهد داشت.

 شاهچراغی درپایان با بیان اینکه حجم عظیم حوزه عملکردی بهزیستی نیاز به هم افزایی همه ارگان‌ها و خیرین دارد گفت: ما طبق سنوات گذشته همچنان آماده همکاری با بهزیستی در هر زمینه ممکن هستیم.

کد خبر 114095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد